Til venstre; Cecilie Lisberg, grundlægger af 3D-teknologivirksomheden ZOLES, som blev nomineret til at være en af de bedste tech-startups i Europa til dette års RobotUnion i Warszawa. Til Højre; Barbro Jensen, grundlægger af BARBRO Shoes.

3D såler

Få dine egne perfekte 3D indersåler

Når du køber et par dame BARBRO sko har du nu chancen for at få dine egne unikke 3D indersåler til 495 kr. Sålerne koster 895 kr. hvis vi skal lave dem til nogen af dine andre sko. Det kunne være til dine hverdagssko, golfsko, løbesko osv. Sålen er papirtynd og kan anvendes i almindelige sko. 

 

Sålen koster en tredjedel af en specialfremstillet sål hos en bandagist.

NYHED HOS BARBRO SHOES

Jeg har etableret et samarbejde med ZOLES, der kan give os alle (endnu mere) behagelige stiletter: Elegante sko med individuelle 3D-printede indersåler. Resultatet er en perfekt tilpasset sko.

Vores fødder er helt unikke – ingen er ens. Selv vores højre og venstre fod er forskellige, og de bliver kun mere forskellige med alderen. Derfor oplever mange af os, at det efterhånden bliver vanskeligere at finde ordentligt fodtøj, som vi kan holde ud at gå i en hel dag eller aften. 

Sådan får du din egen 3D indersål

Vi scanner dine fødder, analyserer scanningen og 3D-printer derefter indersålen, som er papirtynd. Alligevel har den solide støttepunkter under svang og forfod. Har du nedsunken forfod, vil det gøre en mærkbar forskel.

Book tid til din 3D scanning i dag

2 + 12 =

BARBRO Shoes med 3D-printet individuelle såler. BARBRO Shoes damesko er elegante og ortopædisk korrekt opbygget, hælen er sat anatomisk korrekt i forhold balance og aflastning af forfoden. Der er lidt ekstra bredde til forfoden, og udskæringerne ligger rigtigt i forhold til knyster.

Perfekte høje sko med individuelle indersåler

Siden jeg begyndte at designe sko, har jeg drømt om at levere dem med individuelle indersåler. Det vil betyde, at kunden får en højhælet sko, som er let at gå i pga opbygningen og med en sål, som støtter foden perfekt.

Samarbejdet med Cecilie fra ZOLES, kan give os alle endnu mere behagelige stiletter og sko med med individuelle 3D-printede indersåler. Resultatet er en perfekt tilpasset sko.

Det giver maksimal bevægelsesfrihed og komfort, uanset om du er 15 år eller 85 år. Det er selvfølgelig mest revolutionerende for dem, som ellers har svært ved eller måske ligefrem helt har opgivet at gå i højhælede sko.

Opbygningen af Barbro shoes

De individuelle indersåler kan forbedre alle sko, men det, som gør samarbejdet med Cecilie fra ZOLES perfekt, er opbygningen af BARBROShoes. Der er taget mange hensyn i udfærdigelsen, og det vigtigste er hælens placering og højde.

hælens højde og placering

Hælen er – som på dansesko – placeret godt inde under foden, og med mest vægt på hælen aflastes forfoden samtidig med, at det giver stabilitet og god balance. Hælens højde er også afgørende for komforten. Hvis en sko har en hæl på mere end 6½ cm, kan den helt logisk ikke være behagelig at gå i. Vores fod er ikke bygget til at bære al vægten på forfoden.

Skoens bredde og elegant design

Det næste, som er vigtigt, er skoens bredde. Skoene skal kunne rumme foden, men mange sko er smalle med ”lavt til loftet” for at få det elegante look. Men man kan godt opnå et elegant look på en rummelig sko, hvis man lægger linjer og udskæringer rigtigt. Og naturligvis så linjerne ikke skærer over knysten.

gennemtænkt skodesign

Skoen skal sidde godt fast på foden, så den ikke falder af, når du går. Der må ikke være indvendige syninger på de sensitive steder og endelig skal man selvfølgelig bruge gode materialer. Man kan ikke lave god kvalitet med dårlige materialer.

den revolutionerende 3d print teknik

Cecilie Lisberger er grundlægger af 3D-teknologivirksomheden ZOLES, som blev nomineret til at være en af de bedste tech-startups i Europa til dette års RobotUnion i Warszawa.

Cecilie Lisberg er kvinden bag ZOLES 3D-teknologi til fremstilling af individuelle indersåler.

scanning og 3d såler

Vi scanner dine fødder, analyserer scanningen og 3D-printer derefter indersålen, som er papirtynd. Alligevel har den solide støttepunkter under svang og forfod.

Sålen koster en tredjedel af en specialfremstillet sål hos en bandagist. Og fordi den laves papirtynd, passer den i almindelige sko, og du behøver ikke at købe sko i en størrelse større end du plejer.

Har du nedsunken forfod og generelle problemer med at finde sko, du kan holde ud at gå i, kan 3D sålen gøre en mærkbar forskel.

 

Fordele ved 3d såler

  • Reducerer muskeltræthed i fødder og ben
  • Eliminerer eller reducerer smerter i fødderne
  • Specialfremstillet til dine fødder
  • Eminent støddæmpning
  • Antibakteriel og lugtresistent

3D indersål Detaljer

  • Sålen er 1 mm tyk og gummiagtig, så der er god plads til fødderne
  • Hælen har ekstra 2 mm i tykkelse, hvilket giver en god støddæmpning
  • Stabil hælkappe, der er 6 – 10 mm høj afhængig af fodens længde
  • Elastisk svangstøtte og forfodspelotte aflaster mellemfoden uden at begrænse fodens bevægelse fremad