Du har altid fri fragt og returnering i Danmark

Levering sker via PostNord Pakkeboks eller PostNord Nærboks, hvor du selv vælger din foretrukne. Din ordre sendes inden for 1-3 hverdage, hvilket betyder at vi bestræber os på, at du modtager dine varer senest 3 dage efter bestilling. Du modtager en sms og en mail med et tracking nr. på din forsendelse.

Eksempel: Du bestiller en vare mandag kl. 16:00. Du modtager den senest onsdag

Varer bestilt inden kl. 12:00 sendes normalt samme dag, men beregn 1-2 hverdage til fragt.
Skriv gerne i emnefeltet, hvis det er en hastesag, og vi skal forsøge at nå det.

For delivery outside Denmark, write us a email contact@barbroshoes.com or call +45 2652 8051 and we will find a solution.

Ved returnering

Du har altid 14 dages fortrydelsesret, når du handler i BARBRO SHOESs webshop.

Returlabel ligger i æsken, den er fortrykt og betalt. Når du taper den på pakken, vær opmærksom på ikke at komme tape over barkoden. Returlabel er gyldig i 14 dage. Hvis du ikke når at anvende den inden da eller den bliver væk, kontakt os venligst på mail contact@barbroshoes.com eller ring på 2652 8051, for at få en ny.

SÅDAN RETURNERER DU VAREN

Der er 3 måder hvorpå du kan returnere varen:
1. Du kan besøge os i vores butik på Friisvej 28, 2635 Ishøj Strand
2. Du kan undlade at hente varen i din pakkeboks. I denne sammenhæng beder vi dig om, at kontakte BARBRO SHOES, så vi kan få varen retur hurtigst muligt.
3. Du kan hente varen i den pakkeboks du har valgt og efterfølgende inden for de 14 dage, returnere varen til BARBRO SHOES.

Fortrydelsesretten løber fra den dag, vi afsender din vare. Fortrydelsesretten kan kun benyttes, hvis skoene tilbageleveres i samme stand. Du må naturligvis gerne prøve skoene, men fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger skoene på en måde som forringer varens salgsværdi. Alle mærker skal sidde på varen. Fortrydelsesretten udnyttes ved at returnere varen ubrugt sammen med kopi af faktura eller bon og evt. forudgående korrespondance.

Når du fortryder dit køb tilbagebetales købesummen naturligvis til dig. Dette gøres ved at returnere beløbet på dit betalingskort der er handlet med, når vi har fået varen retur og kontrolleret at den lever op til reglerne for fortrydelsen.

Læs om handelsbetingelser for køb i BARBROShoes webshop